Hieronder volgen de uitslagen van diverse activiteiten seizoen 2009/2010:

Zaterdag 7 Augustus: Aan de autopuzzelrit werd door 11 teams deelgenomen. Johan van Keulen had, als uitzetter, zijn best gedaan om het iedereen lastig te maken. Gelijk bij de start moest je inschatten hoeveel split erwten er in een potje zaten. Dit was voor het geval er deelnemers gelijk zouden eindigen. Het was dit jaar een combinatie van een puzzelrit en foto zoektocht. Na afloop werd de uitleg gegeven door Johan. Dan komen er altijd mooie uitspraken naar voren, als "had nou maar naar mij geluisterd" of "ïk zei het toch wel" op of tegen Johan "jij hebt maar een eigennaardige hersenkronkel". Iedereen had het een leuke rit gevonden, met de prijsuitrijking bleek dat alle 11 teams prijs hadden kijk bij autopuzzelrit voor de volledige uitslag en een paar foto`s van na afloop van de rit.

1 fam. C. Sneyers 65 strafp.
2 fam. A. Bos 70 strafp.
3 fam. R.Verkuyl 85 strafp
Poedelprijs fam P. Romijn 150 straf

Zaterdag 31 Juli: De jaarlijkse barbeque werd vanavond, met 55 personen, goed bezocht. Het weer werkte ook uitstekend mee, het was een schitterende zomeravond met een temperatuur van boven de 20 graden zodat iedereen heerlijk buiten bleef zitten, om al het lekkere vlees wat zojuist gebakken was op te eten. Ook het ijsbuffet werd buiten genuttigd.

Maandag 21 Juni: Vanavond is de jaarlijkse viswedstrijd gehouden. Er werd gevist in de wetering langs de Lange Avontuurseweg ter hoogte van de fam van Hoorn. 14 vissers groot en klein melden zich om mee te doen. Na een goed begin, er werd er snel een zeelt van 50 cm gevangen door Dirk de Leeuw, bleek dat de vissen er toch minder zin in hadden.Aan het eind tegen negenen haalde Hannie Romijn nog een voorntje van 13 cm op het droge. Dit ondanks alle goede voorbereiding van de jury ten spijt, was het een schrale vangst. Onder tussen was iedereen voorzien van koffie of limonade, toen op naar het Wijkgebouw voor de prijsuitreiking, hierbleek dat er meer prijzen waren dan vis gevangen. Ook hier werd een oplossing voor gevonden, nadat de nummers 1 en 2 hun prijs hadden uitgezocht werden de overige prijzen gratis verloot.Kijk bij viswedstrijd voor foto's.

Vrijdag 30 April: Voor de dertiende keer Trekker Trek. Nadat alles op 29 April, onder zomerse temperaturen opgebouwd en ingereedheid was gebracht, kon vandaag het trekker geweld los barsten. Het eerste wat opviel, het was vandaag een stuk kouder en bovendien begon het rond half 10, de start, ook nog eens iets te motregenen. Op zich was dit juist goed voor de baan, die kon wel wat vocht gebruiken. Het publiek dacht hier anders over en het bleef in de ochtend rustig. Na de middag klaarde het op en werd het gezellig druk. 's Morgens reden in de standaard klasse heel veel lokale landbouw trekkers in het middag programma was veel tijd ingeruimd voor trucks. Zo waren er 4 Standaard Trucks uit de regio dit was nieuw dit jaar evenals de Hobby Sport Trucks die bij ons een competitiewedstrijd reden voor punten. Later op de middag reden 7 Super Sport Trucks een demo wedstrijd. Met ook nog eens demo's van vrije klasse tractoren en Super Sport Tractoren genoot het publiek met volle teugen. Dit tot tevredenheid van de vele vrijwilligers die dit mogelijk maken door hun tomeloze en enthousiaste inzet. Het is tenslotte niet niks om een ochtend lang in de regen te moeten werken. Daarin tegen de dames in de baktent stonden lekker warm en de broodjes hamburger en kroket en fricandel vonden gretig aftrek even als de koffie die niet aan te slepen was. Op Zaterdag 1 Mei is alles weer opgeruimd, na een heerlijke maaltijd in het Wijkgebouw kan een ieder er weer tevreden op terug kijken.

Zaterdag 24 April: De laatste bingo van van dit seizoen met bijna 50 deelnemers een niet al te drukke avond. De prijzen vielen vaak op de zelfde personen zodat meerdere mensen met 2 of drie prijzen naar huis gingen. Ook vielen vaak meerdere bingo's tegelijk zodat er nog weleens geloot moest worden. Omdat Peter verhinderd was en Henk later kwam begon Kees deze avond met draaien.

Donderdag 15 April: Vanavond klaverjassen, nu werd de uitslag van de klaverjascompetitie bekend gemaakt. Daar wilde iedereen bij zijn, zo kon het gebeuren dat de avond begon met 41 en eindigde met 44 kaarters, er was zelfs nog iemand die dacht dat er 4 vrijloters waren. Maar voor alle uitreikingen uit werd er eerst nog gekaard en voor de pitten gespeeld, de flessen witte wijn gingen naar, Henk van Vuren & Herman van Dijk; Lenie Koedam & Cor Streef; Jan van de Anker & Peter Romijn. De dag prijzen bestonden uit schalen kip deze gingen naar:

1 Bert Streef 5383
2 Annie van Schaik 5238
3 Gerrit Salari 5185
poedelprijs Rinus Flipse 3899

Na deze prijs uitreiking kreeg Henk het woord namens het bestuur van de Wijkvereniging bedankte hij de als eerste de dames van de bediening Teunie, Mathilda, Ria en Johanna. Zij kregen een fraai boeket bloemen als dank voor de goede zorgen dat een ieder op tijd zijn natje en droogje krijgt dat alles in de zaal klaar staat en aan het eind weer opgeruimd wordt. Hierna werden Marleen, Roel en Peter bedankt voor hun inzet. Zij zorgen ervoor dat de kaart avonden zo plezierig verlopen al brengt dit wel het nodige werk met zich mee. Zij verzorgen het kaarten rekenen de standen uit aan het eind van de avond zorgen voor prijzen. Voor Marleen was er ook een fraai boeket bloemen, Roel en Peter kregen een fles met een heerlijke versnappering. Al met al, door hun inzet en de dames van de bediening wil iedereen graag bij het kaartavondje aanwezig zijn. Hierna kreeg Roel het woord om de uitslag van de competitie bekend te maken. De nummers 1,2 en 3 kregen een fraaie bokaal en voor de hele top 10 was er een enveloppe met inhoud. Tenslotte werden alle aanwezige aan het eind van de avond getrakteerd op heerlijke kip kluifjes. De top drie van de competitie ziet er als volgt, kijk op klaverjassen voor de volledige lijst.

1 Roel Verkuyl 52482
2 Jan van Sterkenburg 50232
3 Jos van Neerbos 50203
poedelprijs Gerry van Vulpen 42987
  Jaqueline Visser 42678

De poedelprijs werd 2 maal uitgereikt dit jaar dit zijn 2 vriendinnen die altijd samen komen kaarten en samen onderaan de lijst eindigden zij kregen ieder een stok kaarten.

 

Donderdag 1 April: De laatste kaartavond die meetelt voor de competitie. De volgende keer wordt de uitslag bekend gemaakt. De 41 kaarters gingen er deze nog eens goed voor zitten als extra stimulans waren er 6 extra prijzen te verdienen in de vorm van een kratje bier. Roel vertelde vooraf dat er geen extra pit prijzen te verdienen waren een aantal dachten aan een 1 April grap en riepen toch. Er werd flink getrakteerd ( met extra hulp van Martha )op lekkere hapjes, want het was ook nog eens paas kaarten, een leuke traditie is dan, dat iedereen ook nog eens een doosje eieren mee naar huis krijgt.De uitslag van deze avond is als volgt:

1 Quinten van Sterkenburg 5752
2 Leen den Hertog 5369
3 Cor Streef 5318
4 Jos van Neerbos 5090
5 Jaap Beverloo 4991
6 Nico Verkuyl 4944
7 Johan Frasa 4943
8 Ria de Raad 4919
9 Lenie Koedam 4893
poedelprijs Thomas Oskam 3755

Ook dit jaar worden er 4 extra kaart avonden georganiseerd door Wim Streef de data is als volgt:

Donderdag 22 April Inschrijfgeld € 3,50 p.p.
Vrijdag 14 Mei Aanvang 20.00 uur
Donderdag 27 Mei Verplicht spelen
Donderdag 10 Juni  

Zaterdag 27 Maart: De laatste zaterdag van de maand dus bingo. Het was deze keer erg rustig met maar een goeie 40 bingo spelers. Als de prijzen goed verdeeld zouden zijn gevallen had 75% prijs kunnen hebben, echter sommige hadden wel 5 maal prijs, maar ja dit hoort nu een maal bij het bingo spel. De prijzen bestonden uit vleesschalen, zuivelpakketen, groente en fruit en natuurlijk hele mooie Paasstukjes. Voor de misloters was er een reep chocola.

Vrijdag 26 Maart: Vanavond werd door een 8 persoons sterke afvaardiging van de Wijkvereniging deelgenomen aan een klaverjastoernooi bij H.S.S.C.'61. Er deden 10 ploegen, dus 80 personen mee. De ploeg van de wijkvereniging werd gevormd door Roel Verkuyl, Teus van de Berg, Hennie Iesberts, Thomas Oskam, Jan van Sterkenburg, Lien van Sterkenburg, Wim Streef, Annie van Schaik ze deden dit niet onverdienstelijk en eindigde als tweede, hier werd een fraaie beker werd mee verdiend. Bovendien is Teus van de Berg persoonlijk als tweede geëindigd.

Vrijdag 19 Maart: Vanavond alweer de laatste sjoelavond van dit seizoen. De 24 deelnemers werden na de voorronde verdeeld in 4 klasse. In iedere klasse waren mooie prijzen te verdienen, 1ste Kipfilet, 2de Kippenpoten, 3de Bonbons. de poedelprijs was een zakje paaseitjes. Wie nog een extra prijs wilde verdienen kon zich helemaal uitleven op de variant bakken, Op "De Gatenbak" moest zelfs gekampt worden om de tweede plaats. Wie hier eerste werd had een taart, tweede een bloemetje en de derde prijs was een spelletje.Kijk op sjoelen voor de uitslag.

Donderdag 18 Maart: Met 45 kaarters was ook deze keer de opkomst dik in orde. De familie van Sterkenburg liet deze keer nadrukkelijk van zich horen. De pit prijzen waren deze keer voor,Corrie van Sterkenburg & Wim Streef; Lien van Sterkenburg & Hennie Iesberts; Corrie van Sterkenburg & Jan van de Brenk. De dag prijzen bestonden uit schalen kip en werden gewonnen door,

1 Gerry van Vulpen 5628
2 Quiten van Sterkenburg 5418
3 Corrie van Sterkenburg 5292
poedelprijs Corné Sneyers 3535

Donderdag 4 Maart: Net als 14 dagen geleden waren er op deze kaartavond ook 41 kaarters. Omdat Peter ziek was en Roel eerst nog gauw een schaap moest helpen bevallen, werd Marleen bijgestaan door Jasper om iedereen in te schrijven. Onder het genot van een drankje en een hapje werd er weer gezellig gekaart de flessen wijn voor de eerste pitten gingen deze keer naar, Joop Oskam & Gijs Koedam; Nicolet van de Oever & Teus van de Berg;Jos van Neerbos & Joop Oskam. Ook de nieuwe tussenstand was deze avond bekend kijk hiervoor op klaverjassen De prijzen van deze avond bestonden uit heerlijke vleeschotels, deze werden gewonnen door,

1 Hennie Iesberts 5259
2 Corrie van Sterkenburg 5160
3 Jan van Sterkenburg 5123
poedelprijs Gerry van Vulpen 3612

Woensdag 3 maart: Vanavond kon je, jezelf inschrijven voor de Trekker Trek die op Koninginnedag wordt georganiseerd. Zoals verwacht werd het weer ontzettend druk. Vooraf was gesteld dat er slechts 140 deelnemers ingeschreven zouden worden. Na de eerste ronde waren we de 200 al gepasseerd dus moest er terug geloot worden. Dit gaat als volgt leden van de Wijkvereniging, de top 10 van vorig jaar en deelnemers die bij een sponsor werken hoeven niet mee te loten. Loten doen we bij genoeg animo in het gebied tussen de A27- Amsterdam Rijn Kanaal- de Waal. Wie buiten dit gebied woonachtig is kon helaas voor de persoon in kwestie onverrichte zake naar huis. Uit eindelijk zijn er 131 standaard rijders ingeschreven plus 20 sport rijders die zich al via de website hadden ingeschreven. 61 mensen zijn uiteindelijk uitgeloot. Ongetwijfeld zal het weer een drukke koninginnedag worden waar ook nog eens trucks zullen rijden en er zullen er diverse demo's zijn van sport tractoren.

Zaterdag 27 Februari: Met de bingo zat de zaal deze keer lekker vol ongeveer 70 personen namen deel. Uitschieter deze was maar liefst 8 bingo's tegelijk! Maar wie wil er nou niet zo'n mooie prijs als een schaal kip of zuivelpakket of bak vol met groente of fruit winnen. Misloters kregen een reep chocola.

Donderdag 18 Februari: Klaverjassen stond er vanavond op de agenda. Met 41 kaarters, dus 1 vrijloter, werd het weer een reuze gezellige kaartavond. De flessen witte wijn voor de eerste pitten werden deze keer gewonnen door, Rinus Flipse & Corné Sneijers; Goof Kool & Leen den Hertog; Johanna van Bruggen & Marleen Verkuyl De dagprijzen, daar werd flink om gestreden aan de eindstand te zien, bestonden vanavond uit kip, deze werden gewonnen door,

1 Peter Romijn 5352
2 Lenie Koedam 5323
3 Hennie Iesberts 5308
poedelprijs Johan Stoel 3578

Vrijdag 12 Februari: Vanavond werd er gesjoeld, dus was het een heel gekletter in het Wijkgebouw. Toch door al het lawaai leek het drukker dan het werkelijk was, want met 24 deelnemers is het rustig te noemen. De aanwezige maakten er een leuke en zeer gezellige avond van. Natuurlijk werd er weer zeer fanatiek en serieus gesjoeld om maar zo hoog mogelijk te eindigen in je eigen klasse en de daarbij behorende prijs mee naar huis te kunnen nemen. De prijzen bestonden uit vlees fruit en snoep. Kijk bij sjoelen voor de uitslag.

Donderdag 4 Februari: Het was wederom een drukke kaartavond met 48 kaarters, eigenlijk 47, maar nadat Pieter was gebeld waren er geen vrijloters meer.Ook het nieuwe bestuurs lid Annie de Lange kwam eens een avondje kijken en kon gelijk mee helpen in de bediening. De pitprijzen, deze keer rode wijn werden gewonnen door Kees de Raad & Hennie Iesberts; Johan Stoel & Geeres Sleeuwenhoek; Johanna van Bruggen & Klaas den Oudsten. De dagprijzen bestonden uit schalen gevuld met vlees deze werden gewonnen door,

1 Quiten van Sterkenburg 5625
2 Klaas den Oudsten 5426
3 Geeres Sleeuwenhoek 5268
Poedelprijs Lien van Sterkenburg 3687

Woensdag 3 Februari: Vandaag werd er buiten om het Wijkgebouw eens flink gesnoeid. Dit gebeurd eens in de 3 á 4 jaar, dan wordt met kettingzagen al het hout rondom de parkeerplaats afgezaagd en door een houtversnipperaar gedaan. Met de volgende vrijwilliggers werd deze klus in ruim een halve dag geklaard.Arie van Beusekom, Jo Borgstein, Wim de Neut, Jan van Sterkenburg, Kees de raad en Henk van Vuren. Loonbedrijf H.C. den Hartog stelde de hout versnipperaar ter beschikking.

Zaterdag 30 Januari: De kleine 50 aanwezige op de bingo avond hadden nadat ze de gladheid getrotseerd hadden (het sneeuwde behoorlijk vanavond ) binnen in het Wijkgebouw ook nog wat ongemakken er moest vanavond een aantal nieuwe microfoons uitgetest worden. Zodoende werd er wel eens geroepen "harder". Voor degene die wel gekomen waren lagen weer, als van ouds, mooie prijzen klaar. De misloters konden kiezen uit flessen wijn of een grote reep chocola. De topper deze keer, er waren maar liefst 8 bingo's tegelijk!

Donderdag 21 Januari: Ook vanavond weer een volle bak met het kaarten 11 tafels, dus 44 kaarters. Wat het meest opviel was een andere bediening, omdat Teunie later kwam werd Mathilda geholpen door Susan en Carla. Zodat iedereen toch zijn natje en droogje op tijd kreeg. De eerste pitten waren vanavond goed voor een fles rode wijn of rosé, deze werden gewonnen door Wim streef & Nico Verkuyl; Peter Romijn & Carlo van Sterkenburg; Ria de Raad & Hennie Iesberts. De dagprijzen bestonden uit Schalen kip en de poedelprijs was een hele kip deze werden gewonnen door:

1 Lien van Sterkenburg 5800
2 Wim van Sterkenburg 5504
3 Herman van Dijk 5346
poedelprijs Gerry van Vulpen 3558

Donderdag 7 Januari: Deze kaartavond begon, met elkaar de hand schudden en elkaar veel goeds toewensen. Peter deed dit namens de kaartcommissie en bood ter gelegenheid van het nieuwe jaar iedereen een drankje aan. Hierna gingen de 45 kaarters aan de slag om zo snel mogelijk de eerste pit te spelen, die leverde een fles rode wijn op, deze flessen werden gewonnen door Theo van de Gun & Johan Frassa; Roel Verkuyl & Johan Stoel; Wim van Sterkenburg & Teus van de Berg. Ook was de nieuwe tussenstand te zien klik op klaverjassen om alle zakkers en stijgers te bekijken. De dag prijzen bestonden uit mooie vleesschalen, deze werden gewonnen door:

1 Henk van Vuren 5474
2 Theo van de Gun 5312
3 Wim van Sterkenburg 5265
poedelprijs Corrie van Sterkenburg 3517

Zaterdag 19 December: Op deze wintersedag, het bleef vandaag matig vriezen, werd met ruim 50 deelnemers de Kerstbingo gedraaid. De prijzen waren uiteraard in Kerst en oud en nieuw stijl, zoals flessen champagne met een heel staatslot, of een flinke schaal kalkoendijen en kerststollen en krentebrood. De misloters konden vanavond kiezen uit flesjes wijn, witte, rode of rosé. Voor de pauze viel geen enkele keer een dubbele bingo, maar na de pauze ging het op eens hard met de wijn, dus vele dubbele of drie dubbele bingo's.

Donderdag 17 December: Vandaag viel de eerste sneeuw wat blijkbaar een aantal kaarters er van weerhield om te komen klaverjassen. Met 38 deelnemers ging het Kerstkaarten van start. Deze kaarters waren in iedergeval niet voor niets gekomen, door toedoen van gulle schenkers werd er getrakteerd op heerlijke kipkluifjes en waren er aan het eind van de avond maar liefst 9 prijzen te verdelen. De eerste 4 prijzen waren goed voor een schaal kip en de 5de tot 9de prijs bestond uit een doos gevuld met 3 kleine flesjes champagne De poedelprijs was een zakje kip kluifjes. Ook de pitprijzen bestonden deze keer uit grote flessen champagne deze werden gewonnen door Roel Verkuyl & Jan van de Brenk; Jaap Beverloo & Johanna van Bruggen; Nicolet van de Oever en Corrie van Sterkenburg. Ook lag er voor een ieder nog een heerlijke kerststol klaar om mee naar huis te nemen. De prijswinnars van deze avond zijn:

1 Annie van Schaik 5743
2 Riet Hol 5626
3 Johan van Zanten 5373
4 Jan van Sterkenburg 5145
5 Roel Verkuyl 5137
6 Goof Kool 4983
7 Joop Oskam 4950
8 Herman van Dijk 4826
9 Henk van Vuren 4765
poedelprijs Jeroen Stoof 3796

Donderdag 3 December: De eerste tussenstand van de klaverjascompetitie is bekend binnenkort te zien op deze site bij het klaverjassen. De 44 kaarters hebben alvast hun plaats op de lijst gezien vanavond. Deze keer geen wijn ,maar grote flessen oudejaars bier voor de eerste pitten,deze gingen naar, Bert Streef & Jeroen Stoof; Jan van de Anker & Cor Streef; Klaas den Oudsten & Geeres Sleeuwenhoek. De dagprijzen bestonden uit vleesschotels en de 4 prijs was een doosje appels, deze werden gewonnen door:

1 Jeroen Stoof 5683
2 Nicolet van de Oever 5377
3 Nico Verkuyl 5355
4 Geeres Sleeuwenhoek 5291
poedelprijs Peter Romijn 3413

Zaterdag 28 November: De bingo stond deze keer in het teken van Sinterklaas. Zo was er speculaas bij de koffie en werden diverse speculaas poppen en amandel letters verdraaid. Ook als er geloot moest worden was er voor de misloter een banketstaaf. Doordat er nog staven over waren werden deze aan het eind verloot. Deze keer waren er ongeveer 55 mensen, dat is iets minder dan als we gewend zijn, maar velen gingen met een mooie prijs naar huis

Donderdag 26 November: De sjoelavond was vanavond wel heel erg rustig met slechts 24 sjoelers. Nadat iedereen de koffie met speculaas op had kon men gelijk druk aan de gang, met het zij sjoelen, of jureren. Tussen de ronde's door is er een pauze gehouden, zodat er ook op de variant bakken gegooid kon worden. Tegelijkertijd kon men ook wat eten of drinken. Er werd vanavond in 3 klassen gesjoeld, voor de A klasse waren 2 prijzen en de B en C klassen hadden 4 prijzen te verdelen. Wie eerste werd had een vleesschaal verdiend de tweede en derde plaats waren goed voor fruit of gereedschap. Kijk op sjoelen voor de uitslag. De volgende sjoelavonden zijn op vrijdag avonden te weten 12 Februari en 19 Maart

Donderdag 19 November: Het klaverjassen begon vanavond heel bijzonder. Cor van Leeuwen kreeg het woord om de volgende teleustellende mededeling te doen. Zijn vader Wim van Leeuwen was gisteren na 4,5 week in het ziekenhuis gelegen te hebben overleden. Cor memoreerde kort hoe belangrijk zijn vader het kaartavondje vond, wat er ook gebeurde hij moest en zou gaan kaarten. Het overlijden van Wim maakte grote indruk op de 48 aanwezige kaarters. Men vond het bijzonder moedig van Cor om dit te komen vertellen. Ook ging er een kaart rond met wensen voor hartelijk beterschap, voor Gijs Koedam. Gijs is in het ziekenhuis opgenomen met hart en longproblemen. Er werd ook weer gekaart de pitprijzen de flessenwijn.werden vanavond gewonnen door Nico Verkuyl & Herman van Dijk; Henk van Vuren & Geeres Sleeuwenhoek; Nico Verkuyl & Jaqueline Visser. De prijzen bestonden uit schalen kip en een extra vierde prijs een doos appels deze werden gewonnen door:

1 Roel Verkuyl 5349
2 Teus van de Berg 5248
3 Jasper Verkuyl 5208
4 Nicolet van de Oever 5190
poedelprijs Godert Wammes 3788

Vrijdag 13 November: Vanavond zijn we wezen karten in "De Fabrique"te Utrecht. Alhoewel het vrijdag de dertiende was, liet niemand zich ontmoedigen om mee te gaan gezien de ruime opkomst van 37 personen, waarvan er 26 hebben gekart. Om half acht zijn we vertrokken bij het Wijkgebouw. In "De fabriek" aangekomen, was het zaak dat iedereen een pasje kreeg hierna werden we ingedeeld in 2 groepen en kon een ieder 1of 2 heats rijden. Men was erg te spreken over de baan en de aanwijzingen en uitleg van daar aanwezige personeel. Velen lieten zich dan ook eens lekker gaan in zo'n snelle kart wat weer de nodige schuivers met de geleide rail opleverde of kleine botsingen tot gevolg had. Tussen de heats door kon men zich vermaken in het Grandcafé, met fraai uitzicht op de kartbaan.Er waren bekers te verdienen voor de snelste ronde tijden, zowel voor de jeugd dit waren alle 14,15,16 en 17 jarigen en volwassenen kijk bij karten voor de volledige uitslag. Aan het eind van de avond werden de prijzen uitgereikt op ere podium naast de pitstraat.

Jeugd
1 Robin Hoogeveen 52.118
2 Lennard de Leeuw 54.568
3 Arie van de Heiden 54.894
Volwassenen
1 Jaap de Vries 52.154
2 Gijs van der Heiden 53.203
3 Alain Hoogeveen 53.723

Donderdag 5 November: Met 41 kaarters was ook deze klaverjasavond goed bezet. In dit geval dus een vrijloter en dan is het zaak dat het loten er secuur aan toe gaat. Wat soms niet meevalt en dan nog maar is een keer overgedaan moet worden.Vanavond ging er als blijk van medeleven een kaart rond voor Wim van Leeuwen, hij is herstellende van een operatie. De flessenwijn voor de pitprijzen gingen vanavond naar, Geeres Sleeuwenhoek & Jaap Beverloo; Goof Kool & Jasper Verkuyl; Lien van Sterkenburg & Bert Streef. De dagprijzen bestonden uit vleesschotels en de poedelprijs waren twee stukjes worst deze werden gewonnen door:

1 Arno Kroeze 5626
2 Carlo van Sterkenburg 5579
3 Roel Verkuyl 5411
poedelprijs Annemarie van Leeuwen 3403

Zaterdag 31 Oktober: Bingo stond er deze avond op het programma. Voor een redelijke volle zaal begon Kees met draaien omdat Peter er niet was en Henk te laat was. Ook Marleen was er niet zodat Ria de bingo boekjes heeft verkocht. Met hulp van Johanna ,Yvon en Teunie lukte het prima om heel de avond rond te zetten. Gelukkig waren er weer mooie prijzen te verdienen van verschillende soorten etenswaar. Na de pauze was er even lichte paniek bij mevr Beverloo ze mistte haar boekje deze bleek al bij het oud papier te liggen. Toen dit euvel verholpen door een nieuw excemplaar kon er verder gebingoot worden. Als er geloot moest worden i.v.m. een dubbele bingo was er voor de misloters een reep chocola.

Donderdag 29 Oktober: De eerste sjoelavond van dit seizoen met 34 deelnemers was het gelijk druk en net als de vorige seizoenen gezellige druk. Desondanks wordt er altijd zeer serieus en fanatiek gegooid op de sjoelbakken. Omdat in de A klasse maar 4 deelnemers zich wisten te plaatsen werden er maar 2 prijzen uitgedeeld. De B en C klasse kregen hierdoor een extra vierde prijs. Ook op de variantbakken werd er flink strijd geleverd en ging de een weer net een puntje over de ander, zo blijft het boeiend. De prijzen bestonden uit verschillende soorten vlees en snoep. Kijk bij sjoelen voor de volledige uitslag.

Donderdag 22 Oktober: De klaverjasavond was goed voor 10 volle tafels. Na eerste even gezellig alle laatste nieuwtjes uitgewisseld te hebben ging iedereen er weer flink tegenaan om weer zoveel mogelijk punten te verzamelen en anders wel om eerste pit te spelen. Dit lukte deze keer Pieter Sanders & Corrie van Sterkenburg; Thomas Oskam & Johan Stoel; Roel Verkuijl & Hennie Iesberts.Het valt wel op dat sommige elke 14 dagen een pit spelen, is dit aanleg of drang naar een fles wijn. De dagprijzen bestonden uit schalen gevuld met heerlijke kip en de poedelprijs ws een hele kip. Deze werden gewonnen door:

1 Riet Hol 5655
2 Wim Streef 5324
3 Gerrit Salari 5263
poedelprijs Wim van Sterkenburg 3140

Woensdag 21 Oktober: Vandaag ons jaarlijkse uitstapje met de kleine kinderen dit jaar zijn we bij Ballorig in Houten geweest. Om 13.00 uur gingen we op weg met maar 5 kindjes en 3 ouders. Spijtig dat er niet meer mee gingen, maar dat deed niets af aan het plezier deze middag. De kinderen konden zich naar hartelust uitleven op alle klim en klautertoestellen, zowel binnen als buiten. Ook het treintje dat hoog boven onze hoofden rond reed was erg in trek. Nadat we met elkaar lekker frietjes hadden gegeten, zijn we om 17.15 uur weer naar huis gegaan. Volgens de kinderen was het een heel geslaagde kindermiddag!!!

Donderdag 8 Oktober: Met 44 kaarters was de zaal wederom goed gevuld en hoefde niemand vrij te loten. Thomas Oskam & Hennie Iesberts; Jasper Verkuyl & Corrie van Sterkenburg; Roel Verkuyl &Wim streef speelden allemaal in hun boom de eerste pit en verdiende hiermee een fles wijn als extra prijs. De dagprijzen bestonden vanavond uit heerlijke vleesschotels deze werden gewonnen door:

1 Wim Streef 5598
2 Joop Oskam 5393
3 Pieter van Hemert 5161
Poedelprijs Hennie Iesberts 3675

Zaterdag 26 September: Voor velen eindelijk weer een avondje bingo. Met ongeveer 60 deelnemers was het gezellig druk. Lang niet iedereen had prijs, degene die wel prijs hadden hadden dit vaak wel 2 of 3 keer, dit zal waarschijnlijk toeval geweest zijn. Uiteraard waren de prijzen weer als vanouds met heerlijke schalen kip, zuivel pakketen, groente en fruitbakken, taart, speelgoed en nuttige of hebbe dingetjes uit de wereldwinkel.

Donderdag 24 September: Ook de tweede kaartavond werd druk bezocht door 44 kaarters. Op sportieve wijze streden ze om de dagprijzen, die vanavond uit goed gevulde kipschalen bestonden. De flessen wijn voor de pitprijzen gingen naar Johan Stoel & Anton van Bruggen; Ria de raad & Rie Kroeze; Corné Snijers & Teus van de Berg. De uitslag van deze avond is als volgt:

1 Roel Verkuyl 5960
2 Geeres Sleeuwenhoek 5640
3 Jaap Beverloo 5580
Poedelprijs Rie Kroeze 3527

Donderdag 10 September: Nu de avonden weer korter worden, is er weer tijd en gelegenheid voor de winteraktiviteiten. Zo was er vanavond de eerste kaartavond. De 42 aanwezige kaarters hoorden in het welkomst woord van Peter dat er wat de regels betreft niets is veranderd dit jaar. Dus toen men begonnen was werd al snel de eerste pit gemeld bij Roel. Deze extra prijs is goed voor een fles witte wijn en werden deze keer gewonnen door, Joop Oskam & Jaap Beverloo; Wim Streef & Herman van Dijk; Goof Kool & Gerrit Salari. De dagprijzen bestonden uit heerlijke vleesschalen klaargemaakt door Slagerij Milco. De uitslag is als volgt:

1 Roel Verkuyl 5935
2 Wim van de Gun 5313
3 Wim van Leeuwen 5280
poedel prijs Corrie van Sterkenburg 3891

 

 
Home Historie Bestuur Route Activiteiten