Hieronder volgen de uitslagen van diverse activiteiten seizoen 2004/2005:

Zaterdag 27 augustus.
Vandaag werd de trekkerbehendigheidswedstrijd gehouden.
Onder ideale weersomstandigheden streden 22 deelnemers om de eer, de WISSELBEKER en voor al de TRAPTREKKER, die uiteindelijk door Johan van Zanten gewonnen werd.
De volgende hindernissen moesten genomen worden: een wip 5 seconden in balans houden, een pin tussen paaltjes door sturen, deze mochten uiteraard niet omvallen en was er een bonus te verdienen door de aangegeven paaltjes juist wel om te gooien.
Ook reed er nog het gehele parcour een voetbal mee op een pallet, die er uiteraard niet af mocht vallen.
Na afloop van de grote wedstrijd was voor kinderen tot 8 jaar het zelfde parcours uitgezet op het plein waar zij met een traptrekker hun stuurmanskunsten konden laten zien.
Daarna deden de wat ouderen tot 13 jaar het zelfde met een trapskelter, wat er dan al heel fanatiek aan toe gaat.
Na afloop was voor iedereen ( groot en klein) een prijsje.
Hier volgt de top 3.
Kijk voor de volledige uitslag op trekkerbehendigheidswedstrijd

1. Johan van Zanten
2. Cees van Heuwaarden
3. Erik Vroege

kinderen tot 8 jaar
1. Vincent Zuurmond
2. Cees van Zanten
3. Dick van Zanten

kinderen 9 tot 13 jaar
1. Jasper Verkuyl
2. Carla van Vuren
3. Jolanda van Zanten

Zaterdag 30 April. Op Koninginnedag was de jaarlijkse trekkertrek. Dit is het grootste aktiviteit die door de wijkereniging georganiseerd wordt. Omdat hier niet genoeg ruimte voor handen is bij het wijkgebouw wordt uitgeweken naar het weiland van fam de Raad, aan de Stokvisweg. Deze dag wordt erg goed bezocht, niet alleen door mensen uit 't Veld of Culemborg maar ook door mensen uit de wijde omgeving, naar schatting zijn er tussen 3500 en 4000 bezoekers geweest. Zo zagen zij 120 deelnemers in de diverse standaardklasse en 20 deelnemers in 3 sportklasse verder waren er 3 pro-stocks tractoren en 8 trucks die voor veel spektakel zorgden. Om alles in goede banen te leiden waren er ruim 60 vrijwilligers aktief. Zo moet er eerst op 29 April het terrein worden ingericht met dranghekken en worden afgezet met palen en lint, het maken van een fietsenstalling, vlaggen en spandoeken ophangen, het parkeerterrein aanleggen met rijplaten, tenten bouwen en inrichten en zorgen voor stroom en water. Op 30 April wordt alles bemandt door vrijwilligers uit 't veld of direkte omgeving. Zij staan bij de diverse ingangen op het parkeerterrein, in de tent achter de bar, in de baktenten of begeleiden de wedstrijd. Ook is er een kinderhoek met 2 springkussens kunnen ze koemelken of een mooie tekening maken op een groot krijtbord of een kleurplaat kleuren. Hier volgen de namen van alle medewerkers die wij bedanken voor hun inzet: Jaap Beverloo, Jo borgstein, Lambere v Dam, Sander v.d Gun, Carlos v.d Gun, Anne v.d Heiden, Koen v.d Heiden, Paul hulskes, Wim Kool, Wim v.d Neut, Jan v Sterkenburg, Richard Verkuyl, Jasper Verkuyl, Patrick Verstegen, Carla v Vuren, Kees d Raad, Henk v Vuren, Johanna v Bruggen, Lien v Sterkenburg, Joke v Vuren, Wilma Bakker, Cor Bakker, Eliza Bassa, Ria d Raad, Peter Romijn, Ineke Iesberts, Sijke Hulskes, Dave v Zelst, Annelies v Zelst, Edith v Dam, Joyce d Dunnen, Teunie v.d Gun, Rianne Kros, Teunie Verwolf, Dirk v.d Heiden, Marinus Kool, Arnold Beverloo, Wim v Mourik, Roel Marchal, Marcel v Dijk, Adriaan v Dijk, Kees van Zanten, Gijs Kool, Martin de Leeuw, Teus v.d Heiden, Ton Mastenbroek, Teus Zuurmond, Roel Verkuyl, Arco Sterk, Johan v Zanten, Joke v Hoorn, Marleen Verkuyl, Gijs De Raad, Walter Slok, Arie v Beusekom, Wim v.d Gun, Dik v Hoorn, Ronald v Santen, Anja v.d Heiden,Ria Mastenbroek, Mathilda v Vuren, Wilco d With. Kijk op trekkertrek voor de uitslagen en foto's.

 

 
     
 

 

 

 

Zaterdag 16 April. Ook het bingo seizoen loopt op zijn eind dus was dit de laatste avond om nog één van de mooie prijzen te winnen die het hele seizoen al gedraaid worden met de bingo avonden.Zo waren er nu maar liefst 72 bingo liefhebbers. Met het oog op komende zomerseizoen waren er nu 2 campingbarbeque's te winnen en natuurlijk ook de vertrouwde prijzen zoals kippeschalen groent en fruit bakken en zuivelpakketten en andere prijzen.

Donderdag 14 April. Vanavond de laatste klavejasavond van dit seizoen. Zoals bekend telde deze avond niet meer mee voor de competitie maar er waren nog wel leuke dagprijzen te winnen in de vorm van een schaal kip. Onder het mom van een poedelprijs is ook een prijs waren deze avond twee poedelprijzen omdat 2 van de 42 deelnemers met een gelijk aantal punten onderaan eindigde. Ze kregen beide een slachtkip. De eindstand van deze avond is als volgt:

plaats naam punten
1 Nico verkuyl 5548
2 Jeroen Stoof 5414
3 Henk van Vuren 5367
poedelprijs Tomas Oskam 3783
poedelprijs Lien van Sterkenburg 3783

Na de uitreiking van de dagprijzen werdt de uitslag van de competitie bekend gemaakt. Terwijl dit gebeurde werden alle aanwezige deelnemers getrakteerd op een heerlijk portie saté. Verrassende winnaar was dit jaar Goof Kool, met op een tweede plaats Jaap Beverloo en Ria de Raad eindigde als derde. Zij kregen alle drie en mooie beker en de winnaar natuurlijk de wisselbeker. De nummers 1 tot en met 10 kregen een envelop met inhoud. De dames ( Marleen, Teunie, Johanna en Ria )en heren ( Roel en Peter ) die zorgen voor de leiding van het kaarten en de bediening kregen als dank voor hun inzet een presentje in de vorm van een bos bloemen voor de dames en een fles drank voor de heren. Kijk op klaverjassen voor de gehele uitslag en nieuwe foto's.

Donderdag 31 maart. Op deze avond werd er gekaart, het was tevens de laatste mogelijkheid om nog goede zaken te doen voor de competitie, omdat dit de laatste avond was die hiervoor meetelde. Bij de koffie werd iedereen getrakteerd op beschuit met muisjes door Jeroen Stoof omdat hij op 21 maart 2005 vader is geworden van een dochter. Moeder en kind maken het goed dus kon Jeroen weer gaan kaarten, helaas viel hij deze avond niet in de prijzen. De prijzen deze avond waren vleesschalen en de poedel prijs was een rookworst. Er waren 42 deelnemers en hieronder de top 3:

plaats naam punten
1 Joop Oskam 5525
2 Wim Streef 5443
3 Anton v Bruggen 5347
poedelprijs Tun de Jong 3722

 

Zaterdag 26 Maart. Op deze avond konden de bingo ballen hun werk weer eens doen. Ruim 60 personen waren op deze toch altijd weer gezellige avond afgekomen. Er waren natuurlijk weer vele mooie prijzen te winnen die ook in het teken van de pasen en het naderende voorjaar stonden. Wat opviel deze avond waren de vele valse bingo's.

Donderdag 17 Maart. Paaskaarten stond deze avond op het programma. 38 Deelnemers waren present om de strijd weer met elkaar aan te gaan en ook nog eens goede zaken voor de competitie te doen, want na vanavond is er nog maar een keer kaarten voor de competitie (31 Maart). Op 14 April is er ook nog een kaartavond maar deze telt niet meer me voor de competitie. Omdat het paaskaarten was kregen alle deelnemers een doos eieren mee naar huis. De dag prijzen bestonden uit kip. De uitslag is als volgt:

Plaats Naam Punten
1 Geeres Sleeuwenhoek 5954
2 Annie Brasse 5758
2 Klaas den Oudsten 5638
Poedelprijs Rie Kroezen 3314

Donderdag 10 Maart. Alweer voor het laatst dit seizoen werd er een sjoelavond georganiseerd. Om nog eenmaal een prijs te winnen werd er weer fanatiek gegooid in de voorronde, dit blijkt ook wel uit het gemiddelde aantal punten van de 32 deelnemers die steeds dichter bij elkaar komen te liggen .In de D klasse van 0-89 punten, de C klasse van 89-95 punten, de B klasse van 95-120 punten en de A klasse van 120 punten en hoger. Voor de winnaars stonden ee schaal kip klaar, voor de tweede plaatst was het een vlesschaal of een doos schroevendraaiers en de derde pllats leverde een zeer fraai paasei op . De poedelprijs was een zakje chocolade eieren. Tussen de sjoelbeurten door kon er weer op de variantbakken gegooid worden. Hier wist wilma Vink alle stenen raak te gooien op de "Gatenbak" wat 148 punten opleverde en op zich al heel knap is. op de andere variant " De Bult"moest er gekampt worden tussen Kees Verrips en Hans Streef zij gooiden allebei 123 punten. Het kampen ging in 1 beurt, Hans gooie 55 punten en Kees 53 punten. Tot slot kregen de organisatoren van het sjoelen Wim Streef en Wilma Vink als dank voor hun inzet en goede organisatie een fraai voorjaarsbakje. Kijk bij sjoelen voor de gehele uitslag.

klasse A naam punten
1 Wim Streef 133.0
2 Jan Streef 124.33
3 Jeroen v.d Ham 128.67

 

klasse B naam punten
1 Kees Verrips 117.58
2 Steven v.d Ham 113.67
3 Kees Middelkoop 111.50

 

klasse C naam punten
1 Jeroen Verhoeks 96.92
2 Erik v Sterenburg 96.33
3 Andre v.d wal 96.00

 

klasse D naam punten
1 Pedro Verhoeks 92.00
2 Wilco de With 90.00
3 Stefan Snoek 89.67
poedelprijs Marjan Bassa 76.50

 

Donderdag 3 Maart. Klaverjassen voor de competitie. Echter de winter is alsnog goed toegeslagen met veel sneeuw en extreme kou tot maar liefst -20 graden. Al zit je lekker warm tijdens het kaarten en krijg je af en toe een lekker warm hapje toch was de animo deze avond wat minder namelijk 37 deelnemers waren aanwezig. De prijzen waren deze avond vleesschalen en de poedel prijs slagersrookworsten. De uitslag van de avond is als volgt:

plaats naam punten
1 Jan v Sterkenburg 5555
2 Pieter Sanders 5404
3 Lien v Sterkenburg 5255
poedelprijs Thomas Oskam 2886

Woensdag 2 Maart. De inschrijfavond voor de trekkertrek op Koninginnedag stond voor vanavond gepland. s'Middags om 5 uur begon het te sneeuwen en in de loop van de avond kwam de sneeuw met bakken uit de lucht. De deelnemers voor de trekkertrek lieten zich hier echter niet door ontmoedigen en kwamen weer in grote getale naar het wijkgebouw om zich van een startplaats te verzekeren. Vooraf was echter gesteld dat er maar 140 deelnemers kunnen meedoen, leden van de wijkvereniging en deelnemers van vorig jaar hadden voorrang. Van de ruim 40 nieuwe deelnmers konden er toch nog 23 ingeloot worden in diverse klassen. De inschrijving is reeds vol. Kijk de komende manden bij trekkertrek voor meer informatie over het programma en de verschillende spectaculaire demo's o.a. Truckpulling.

Zaterdag 26 Februari. Eindelijk was er (voor sommige) weer een bingo avond. Echter de bingo fans werden blijkbaar nogal geplaagd door de griep epedemie die momenteel herst, omdat het aan bezoekers nogal magertjes was. Ongeveer 50 bingo-ers kwamen voor de leuke prijzen, echter deze keer was er geen kip te winnen omdat de kippeboer ook door de griep geveld was. Daarvoor in de plaats waren er extra vleesschalen, zuivelpaketten en groente en fruitbakken.

Donderdag 17 Februari. Op deze dag werd er weer gekaart voor de competitie. Ondanks de heersende griep-epedemie waren er toch nog 41 deelnemers, die tussen de kaart bomen door de laatste nieuwtjes uitwisselden, of gewoon zomaar een gezellig praatje met elkaar maakten. Deze avond waren de dagprijzen kippeschalen en de poedelprijs was natuurlijk weer de kip. De uitslag van de avond is als volgt:

plaats naam punten
1 Annie van Schaik 5630
2 Jeroen Stoof 5274
3 Jaap Beverloo 5173
poedelprijs Floor Verstegen 3609

Vrijdag 11 en Zaterdag 12 Februari. Op deze avonden werden de jaarlijkse toneelavonden gehouden. Hier is altijd veel animo voor van zowel jong als oud. Om de capaciteit van de zaal goed te benutten moest iedereen van te voren kaarten bestellen voor een van de avonden. Zo kwamen er op de vrijdag avond ruim 100 bezoekers en de zaterdag avond 125 bezoekers . Zij genoten van het blijspel "te vroeg gejuicht" wat op een vlotte en zeer leuke wijze door de tonelspelers op de planken werd gebracht. Na afloop werd de toneelgroep door het bestuur op snoep en bloemen getrakteerd en mochten ze vanuit de zaal een warm applaus in ontvangst nemen. Hierna was er een verloting. De avond werd afgesloten met medewerking van de "skydrivers" die voor een gezellige muzikale omlijsting zorgden voor en ieder die nog wat had bij te praten.Kijk voor de inhoud van het toneelstuk en voor foto's op toneelvoorstelling.

Donderdag 10 Februari. Op deze avond kwamen de sjoelers eindelijk weer eens aan hun trekken. Maar liefst 34 deelnemers waren aanwezig om met elkaar te strijden in welke klasse zij terecht zouden komen, ook waren er op deze avond een aantal nieuwe gezichten aanwezig die de gevestigde orde goed partij boden. Dat men aan elkaar gewaagd is bleek ook wel na de finale ronde want na tien keer sjoelen stonden Jan en Wim Streef, beiden in de A klasse, tot op de honderste punt gelijk op de tweede plaats en omdat de tweede prijs vlees is en de derde prijs een bus anti-vries en ze dit niet wilden delen werd er besloten om te kampen toen gooide Wim 127 punten en Jan 132 punten en werd Jan dus tweede. In de klasse A tot en met D was de eerste en tweede prijs vlees overige prijzen waren onder ander anti-vries, choclade, cake en een calculator de poedelprijs was een set glazen. Op de variantbakken was de eerste prijs een kipschotel, de tweede prijs een taart en de derde prijs was een zakje sinaasappels. Kijk voor de gehele uitslag en enkele nieuwe foto's op sjoelen.

 

klasse A naam punten
1 Arnold v Dijk 134.33
2 Jan Streef 133.25
3 Wim Streef 133.25

 

klasse B naam punten
1 Peter v Glabbeek 120.75
2 Kees Verrips 112.17
3 Bert Streef 111.92

 

klasse C naam punten
1 Dick v Deelen 107.42
2 Sander v.d. Gun 104.83
3 Kees Middelkoop jr 103.17

 

klasse D naam punten
1 Frans v Gestel 96.92
2 Joyce Zaal 94.50
3 Gemma Jansen 93.17
poedelprijs Mark Kievit 83.17

 

Donderdag 3 Februari. 44 kaarters waren aawezig in het wijkgebouw voor de klaverjasavond. De prijzen bestonden deze avond uit luxe vleesschalen van de slager en de poedelprijs was een osseworst en een leverworst. De uitslag is als volgt:

plaats naam punten
1 Goof Kool 5275
2 Theo v/d Gun 5250
3 Johanna v Bruggen 5140
poedelprijs Jan Chaigneau 3628

 

Donderdag 20 Januari. Zoals elke 14 dagen gebruikelijk is werd er deze avond weer geklaverjasd voor de competitie en voor de avond prijzen natuurlijk, die bestonden uit heerlijke schalen kip onderdelen. Op deze avond werd ook de nieuwe tussenstand van de competitie bekend en deze blijkt nog heel spannend te zijn. Zo is er een nieuwe koploper nl. Wim v/d Gun, maar er is nog van alles mogelijk in de top 10, zeker als er nog vaker zo hoog gekaart wordt als deze avond.

plaats naam punten
1 Rie Kroezen 6130
2 Jan v Sterkenburg 5905
3 Goof Kool 5894
poedelprijs Annie Brasse 3541

Kijk voor de nieuwe tussenstand op klaverjassen.

Zaterdag 15 Januari. Bijna 80 personen waren deze avond naar het wijkgebouw gekomen om weer eens heel hard "BINGO" te roepen. Als je hiervoor in de gelegenheid kwam dan had je tenminste 1,2, of 3 vakjes vol op je bingokaart. Als er geen van de medespelers ook bingo riepen was je de eigenaar van een van schitterende prijzen zoals: kippeschalen, taarten, zuivelpaketten, groente en fruitbakken of speelgoed. Als er meerdere spelers tegelijk bingo hebben wordt er geloot, men mag dan een nummer uit de zak halen tussen 1 en 90, wie het hoogste getal heeft is dan de gelukkige winnaar.

Donderdag 6 Januari. De eerste activiteit van dit jaar was klaverjassen. Nadat velen elkaar de hand hadden geschud en elkaar de beste wensen haden toegewenst, werden de 42 kaarters ook nog eens verrast door de wijkvereniging die hen trakteerde op de eerste consumptie. Deze keer werd er gekaart om vleesschotels en de poedelprijs bestond uit een rookworst met spekkies. De uitslag van de avond is als volgt:

plaats naam punten
1 Geeres Sleeuwenhoek 5533
2 Ria de Raad 5466
3 Wout Hak 5416
poedelprijs Theo v/d Gun 3589

Donderdag 23 december. De laatsteklaverjas-avond van dit seizoen. We werden deze keer getrakteerd op beschuit met muisjes door Gijs de Raad omdat hij vader is geworden van een zoon genaamd Coen. Met moeder en zoon gaat het goed zodat hij weer kan komen kaarten. Traditie getrouw krijgt iedereen na afloop een kerststol mee naar huis, wat door de 42 kaarters op prijs wordt gesteld. De prijzen waren deze keer kippeschalen. Klaas den Oudsten (kippehandelaar) won de poedelprijs ,een hele kip, deze werd door hem kado gedaan aan Teunie. ( bediening ) De uitslag is als volgt:

plaats naam punten
1 Bert Streef 5391
2 Wout Hak 5205
3 Roel Verkuyl 5160
poedelprijs Klaas den Oudsten 3880

Zaterdag 18 December.Vanavond was er bingo, natuurlijk stond deze in het teken van de kerst. De ruim 70 aanwezige bingo-ers gingen voor de kerststollen en kerstbroden, aan de vitamientjes was ook gedacht getuige de mooie fruit en groenten bakken. Als eerste prijzen waren er zuivelpakketten en kippeschalen. Ook was er driemaal een staatslot te winnen voor de oudejaarsloterij. Als laatste was er een kalkoen te winnen, blijkbaar was daar iedereen voor gekomen want er was maar liefst 5 maal bingo, net als anders mag iedereen een nummer trekken, diegene met het hoogste nummer krijgt de prijs in dit geval de kalkoen. De andere vier kregen een kaars mee, dit gebeurde echter al de hele avond met dubbele bingo's.

Donderdag 16 December. Na lange tijd was er weer een sjoel-avond. De 12 sjoelbakken stonden klaar om de sjoelers met de stenen te laten schuiven. Op zulke avonden gaan gezelligheid en fanatisme hand in hand. In de voorronde doet iedereen zijn best om in de goede klasse te komen in de finale gaat het er fanatiek aan toe om zo hoog mogelijk in je klasse te eindigen. De bovenste 3 van elke klasse winnen immers een leuke prijs. Tussen de sjoelbeurten door werden er de laatste nieuwtjes uitgewisseld en werd er ook driftig op de variant-bakken gegooid. De prijzen deze avond waren onder andere kerststerren, vleesschalen en amandelletters. Er zijn ook foto's gemaakt, kijk voor de gehele uitslag en de foto's op sjoelen.

Klasse A naam punten
1 Arnold van dijk 139.00
2 WimStreef 132.67
3 Jan Streef 130.50

 

Klasse B naam punten
1 Marcel Verrips 124.25
2 Ronald Verhoeks 123.75
3 Rian Spelt 122.17

 

Klasse C naam punten
1 Kees Middelkoop jr 102.17
2 Elise Bassa 97.50
3 Jeroen Verhoeks 97.08

 

Klasse D naam punten
1 Gert Bassa 93.50
2 Lidy van Gestel 91.33
3 Stephan Snoek 97.50
poedelprijs Petra Muskee 79.50

 

Donderdag 9 December. Er werd zoals gebruikelijk elke 14 dagen weer gekaart in het wijkgebouw. 41 kaarters waren present en zij streden om de heerlijke vleesprijzen, de poedelprijs mocht er ook zijn deze keer want die bestond uit een pakket met balkenbrij, spekblokjes en een slagersrookworst. Vanavond was er voor de eerste maal de tussenstand van de competitie te zien. Iedereen was wel benieuwd naar zijn plaats. Ook zijn er deze avond foto's gemaakt. De tussenstand en de foto's staan op klaverjassen .De uitslag van de avond is als volgt:

plaats naam punten
1 Wim v/d Gun 5498
2 Jeroen Stoof 5429
3 Joop Oskam 5249
poedelprijs Klaas den Oudsten 3570

Zaterdag 27 November. Deze avond was er bingo en natuurlijk stond de bingo in het teken van Sint Nicolaas n.l. alle tweede prijzen bestonden uit een verrassingspakket die bovendien ook nog eens feestelijk ingepakt waren en wat er inzat weten alleen de gelukkigen prijswinnaars, verder waren er amandelboterletters en speculaas als derde prijs. De eerste prijzen bestonden uit kippeschalen, groent of fruitdozen en zuivelpakketten. Als er een valse bingo was moest er ditmaal een Sinterklaas liedje worden gezongen, de ruim 80 medespelers zongen vrolijk mee. Deze avond zijn er ook foto's gemaakt om die te bekijken klik op bingo

Donderdag 25 November. Deze avond werdt er geklaverjasd voor de competitie. Er waren 43 kaarters, dit aantal is ongunstig, omdat je dan per boom 3 vrijloters hebt. Maastal word geprobeerd om dan iemand op te bellen zodat er precies genoeg deelnemers zijn. Een vrijloter krijgt echter wel 1600 punten, toch is meestal de reactie "ik speel liever 1000 punten dan dat ik vrij loot". Deze avond bestonden de prijzen uit schalen kip en de poedelprijs was een hele kip. De uitslag is als volgt:

plaats naam punten
1 Carlo van Sterkenburg 5427
2 Ria de Raad 5129
3 Wim van de Gun 5127
poedelprijs Rien de Jong 3907

 

Donderdag 11 November.Deze dag stond er een klaverjasavond op het programma. Daar werd door veel kaarters gehoor aan gegeven, maar liefst 48 deelnemers kwamen voor het o zo gezellige kaartavondje. Tussen de kaartbomen door werd er veel genoten van een drankje en een hapje dat door Teunie geserveerd werd. Natuurlijk telt ook deze avond mee voor de competitie waar binnenkort de tussenstand van bekend word gemaakt. En om de competitie spannender te maken eindelijk eens andere namen in de uitslag. De prijzen waren heerlijke vleesschalen en de poedelprijs een rookworst voor bij de stamppot. De uitslag is als volgt:

plaats naam punten
1 goof Kool 5276
2 Henk van Vuren 5231
3 Jeroen Stoof 5226
poedelprijs Cor van Leeuwen 3958

Zaterdag 30 Oktober.Deze maand werd afgesloten met een gezellige bingo-avond. 56 bingo liefhebbers streden om de mooie prijzen die zoals gebruikelijk bestonden uit zuivelpaketten, kip-en vleessschalen, groente-en fruitbakken en speelgoed. Ook waren er enkele prijzen geschonken, onder andere een kist met lekkere appels, fraaie winter pakketten voor de auto's en snoep. Het bestuur is de schenkers hier heel erkentelijk voor.

Donderdag 28 Oktober.Op deze avond werd er weer geklaverjast in het wijkgebouw. 38 deelnemers genoten tijdens het kaarten van diverse lekkere hapjes en wisselden de laatste nieuwtjes uit. De prijzen deze avond waren schalen met kip en de poedelprijs was een hele kip. De uitslag is als volgt:

plaats naam punten
1 Gijs de raad 5307
2 Ria de Raad 5136
3 Roel Verkuyl 5051
poedelprijs Anton van Bruggen 3789

Dinsdag 19 Oktober. Ieder jaar wordt er in de herfstvakantie iets voor de jeugd georganiseerd. Dit jaar was er voor gekozen om te gaan zwemmen in Niewegein in zwembad "Merwestein". Dit bleek goed in de smaak te vallen want er gingen maar liefst 43 kinderen met hun moeders mee. Er werd eerst vrijgezwommen en onder de middag werd er patat met een snack en ijsje gegeten. Na nog wat te hebben gedronken kon er weer volop gezwommen worden.

Donderdag 14 Oktober. Op deze avond werd er geklaverjasd in het wijkgebouw. Nu het weer eerder donker word is de animo vor een gezellige kaartavond groot. 44 deelnemers streden op sportieve wijze om de vlees prijzen, die deze avond verzorgt waren door slagerij Milco die gevestigd is in winkelcentrum "Parijsch", mede hierdoor waren er bij hoge uitzondering 4 vleesschalen. De poedelprijs was een doosje kakel verse eieren. De uitslag is als volgt:

plaats naam punten
1 Nico Verkuyl 5736
2 Roel Verkuyl 5613
2 Peter Romijn 5264
4 Klaas den Oudsten 4997
poedelprijs Jan Chaigneau 3555

 

Donderdag 7 Oktober. Deze avond werd er voor de eerste maal dit sezoen gesjoeld. De 25 deelnemers gingen in de voorronde de strijd aan met elkaar om zich te kwalificeren voor de A,B of C klasse. Klasse C ging tot 97 punten, klasse B ging van 98 tot 120 punten en klasse was 121 punten en hoger. Toen men zich voor de klasse geplaatst had ging het er fanatiek aan toe om bij de hoogste 3 te eindigen enzo een prijs te behalen. De prijzen deze avond waren vleessschalen, fruit en snoep.. Tussendoor kon er nog op de variantbakken gesjoeld worden. De eerste 3 winnaars per klasse zijn als volgt:

klasse A naam punten
1 Jan Streef 133.33
2 Hans Verrips 13317
3 Wilma Vink 131.50

 

klasse B naam punten
1 Steven v/d Ham 113.33
2 Bert Streef 113.00
3 B. Verwey 110.00

 

klasse C naam punten
1 Joyce d Dunnen 98.67
2 Sander v/d Gun 97.25
3 Mevr Verkuyl 96.83
poedelprijs Arjan Sturkenboom 83.17

Kijk bij sjoelen voor de volledige uitslag.

Donderdag 30 September. Dit was de tweede klaverjas-avond van dit seizoen, om dat er nog veel kaarters in de fruit en mais-oogst zitten mag de opkomst met 37 personen netjes genoemd worden. De prijzen van deze avond waren fraaie schalen met kip en de peoelprijs was een hele kip. De uitslag is als volgt:

plaats naam punten
1 Jaap Beverloo 5210
2 Goof Kool 5205
3 Annie v Schaik 5078
poedelprijs Maaike Verstegen 3875

 

Zaterdag 25 September. De eerste bingo avond van het nieuwe seizoen. De opkomst was matig slechts 56 personen kwamen hun geluk beproeven. Door de matige opkomst vielen sommige mensen meerdere malen in de prijzen, die toch zeer de moeite waard waren om mee thuis te komen. Zo waren er schalen met kip, groente en fruit bakken, zuivelpakken, speelgoed en diverse kleine prijzen te winnen. Waren er meerdere bingo's dan werd er om de hoofdprijs geloot en de verliezer kreeg een lekkere ontbijtkoek.

Donderdag 16 September. Het nieuwe seizoen is weer begonnen dus is ook het klaverjassen gestart. Met 38 kaarters op de eerste avond was het gelijk gezellig druk. Uiteraard telde deze avond ook mee voor de competitie. Kijk bij klaverjassen voor alle competitie avonden. De prijzen deze avond waren fraaie vleesschalen.

 

plaats naam punten
1 Annie Brasse 5294
2 Gert Jan v Zanten 5156
3 Cees de Raad 5147
poedelprijs Klaas den Oudsten 3064

Kijk bij klaverjassen voor de datums van dit seizoen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home Historie Bestuur Route Activiteiten