Hieronder volgen de uitslagen van diverse activiteiten:

Op Zaterdag 21 Augustus werd de trekkerbehendigheidswedstrijd georganiseerd. Dit jaar werd er gereden met een 2 wielige kar waarop een schuimspaan was gemonteerd met daarop een tennisbal, er moest zodanig worden gereden dat deze bal er niet afviel gebeurde dat toch dan moest er onmiddellijk worden gestopt en de bal weer worden terug gelegd. Ook stond er een emmer water op de kar, het water wat aan het eind van de rit over was leverde bonus seconden op. Verder moest men ring steken en om pionnen rijden en tot slot de kar in de zeer smalle garage parkeren, wat soms de nodige problemen opleverde. De 18 deelnemrs streden om de eerste plaats, de winnaar mag de wisselbeker 1 jaar thuis houden en de eerste 3 kregen en kleine beker mee naar huis. Voor alle deelnemers was er een prijs. Ook was er aan de toekomstige chauffers gedacht, zo was er voor kinderen tot 7 jaar een parcourtje voor traptrekkers uitgezet en de kinderen vanaf 8 jaar en ouder konden hun stuurkunsten op en skelter laten zien. Zo moest er onder andere om blokjes worden gereden, een ballon kapot geprikt worden en over een wip gereden worden en dit alles in een zo snel mogelijke tijd.

Uitslag volwassenen:

plaats naam tijd
1 Johan den Hartog 3.11 min.
2 Gijs de Raad 3.32 min.
3 Gert Bassa 4.08 min

uitslag traptrekkers:

plaats naam tijd
1 Vincent Zuurmond 0.53 min
2 Kees van Zanten 1.04 min
3 Martha van Vuren 1.43 min

uitslag skelter:

plaats naam tijd
1 Jasper Verkuyl 1.00 min
2 Mariska de Kruijf 1.01 min
3 Richard Verkuyl 1.07 min

Kijk voor de volledige uitslag en voor foto's op trekkerbehendigheidswedstrijd

 

Zoals al jaren traditie is werd er ook dit jaar op de eerste Zaterdag in Augustus de puzzelrit gereden.Ook dit jaar was de puzzelrit weer uitgezet door Johan van Keulen. Er deden 10 auto's mee en gemiddeld bestond elk taem uit drie personen.De rit was 28 kilometer lang en ging door het Culemborgse veld, Everdingen, Zijderveld en Schoonrewoerd. De rit diende aan de hand van een reglement en een routebeschrijving te worden gereden. Langs de route staan bordjes met een letter of een cijfer en het de besoeling om aan de hand van het reglement juist wel of niet de letter of cijfer te noteren. Als men een verkeerde letter of cijfer invuld op de route kaart krijg je hiervoor strafpunten en tevens te laat binnen komen, zijn ook strafpunten. Ditmaal moest er halverwege de route gedart worden en het totaal aantal puntendat werd gegooid ging dan van de uiteindelijke strafpunten af. Het team met de minst aantal strafpunten werd de winnaar. Na afloop werd de route door Johan doorgenomen en uitgelegd wat ondermeer de begrippen "aangevlagd", "stoelenrestaurateur"en waar Visscher is gehuisvest. Bij de prijsuitreiking werd ditmaal rekening gehouden met de leden en de niet-leden. kijk voor foto's en de uitslag op autopuzzelrit .

Ook in de zomermaanden worden er activiteiten gehouden, zo was op 31 juli de jaarlijkse barbeque-avond.Er werd lekker gegeten van de pakketjes vlees die we zelf moesten braden en van de lekkere salade's en nasi die waren klaar gemaakt. Het was een lekkere avond om lang buiten te zitten en met elkaar te eten en te drinken en bij te praten. De jeugd was tot in de late uurtjes aan het voetballen en ook het spel "buskruit"werd gespeeld. Klik voor foto's op barbeque-avond

Op Maandag 21 juni was er de jaarlijkse viswedstrijd. Dit jaar werd er gehengeld in de vliet langs de Lange Avontuurseweg op de hoek met de Holderweg. Er waren 31 deelnemers waarbij de jeugd goed vertegenwoordigd was nl. met 17 deelnemers.Tussen 19.00 uur en 21.00 uur zat een ieder op zijn of haar stekkie te wachten op de "onbekende". Na 21.00 uur ging iedereen naar het wijkgebouw. In afwachting van de uitslag werd het laatste visserslatijn uitgewisseld, o.a. ging het over het juiste lokaas. Voor een gegarandeerde vangst dient het lokaas behandeld te zijn met anti- zweetvoeten spray?????. De prijzen bestonden uit diverse visspullen zoals een hengel, schepnet, leefnet en een kom met goudvissen. Bij de jeugd was de eerste prijs voor Yvonne Hulskens, zij was bij de jeugd de enige die "beet" had. Bij de volwassenen deelnemers ging de eerste prijs naar Jan Uitenbogerd. Kijk bij viswedstijd voor de gehele uitslag.

Kijk voor de gehele uitslag van de trekkertrek wedstrijd op Koninginnedag op trekkertrek

Donderdag 15 April is er voor het laatst dit seizoen gekaart. Deze avond telde niet meer mee voor de klaverjascompetitie, waarvan de uitslag aan het eind van de avond bekend werd gemaakt. Er waren 40 kaarters die op sportieve en gezellige wijze streden om de dagprijzen, en dat waren deze avond de vleesschotels en de poedelprijs was een boerenkoolpakket. Naast de lekkeren hapjes die iedere kaartavond getrakteerd worden kreeg iedereen een heerlijk portie sate. De voorzitter van de wijkvereniging Kees de Raad bedankte de klaverjascommissie voor hun inzet en het vele telwerk dit seizoen. Marleeen kreeg een mooi bloemstuk en Roel en Peter ieder een flesje drank. Ook de bediening Teunie, Johanna, en Ria werden in de bloemetjes gezet. De uitslag van deze avond is als volgt:

1 Gerrit van schaik 5459
2 Theo van der Gun 5302
3 Arno Kroezen 5243
poedelprijs Gert Jan van Zanten 3394

Na deze prijsuitreiking volgde de uitslag van de klaverjascompitie met de prijsuitreiking. De poedelprijs was een zakje paaseieren. De nummers 1 tot en met 10 kregen een envelop met inhoud. De nummers 1, 2 en 3 kregen een fraaie beker en de winnaar een mooie wisselbokaal.De uitslag van de compitie is als volgt:

1 Marleen Verkuyl 51.872 pnt
2 Roel Verkuyl 50.749 pnt
3 Ria de Raad 50.379 pnt

Kijk voor de gehele uitslag op klaverjassen

Op 1 april, en dit was geen grap, was er weer een klaverjasavond, dit was de laatste mogelijkheid om nog goede zaken te doen voor de competitie. Jeroen Stoof wist hiervan optimaal te profiteren, ook Peter Romijn wist weer een prijsje mee te pakken. De nummers 1, 2, en 3 kregen een vleesschotel en de poedelprijs was een boerenkool pakket. Omdat het paaskaarten was kregen alle 37 deelnemers een doos met eieren me naar huis. De uitslag is als volgt:

1 Jeroen Stoof 5657
2 Ria de Raad 5597
3 Roel Verkuyl 5332
poedelprijs Peter Romijn 3619

 

Op zaterdag 27 maart werd er een bingo avond gehouden in het wijkgebouw. Deze keer was de opkomst wat minder groot er waren er ongeveer 55 personen vele gingen zodoende met een mooie prijs naar huis. De prijzen waren ook deze avond vleesschotels zuivelpaketten, groente en fruit bakken, snoep, speelgoed en nog enkele hebbedingetjes. De volgende bingo avond is op 24 april dit is tevens de laatste van dit seizoen.

Op donderdag 25 maart was de laatste sjoelavond van dit seizoen. De 32 deelnemers probeerde in de eerste ronde de schijven weer in de juiste gaten te schuiven, om zo in de juiste klasse te komen. Deze avond waren er 4 klassen, te weten klasse D van 0 tot 92 punten, klasse C van 92 tot 100 punten, klasse B van 100 ot 120 punten en klasse A van 120 punten en hoger.In de tweede ronde werd er flink aan het gemiddelde gewerkt. Tussen door kon er op 2 variantbakken gegooid worden voor een extra prijs. De prijzen voor de diverse klasse bestonden uit een vleesschaal voor de eerste prijs, de tweede prijs een doos bonbons de derde prijs was een bloemetje of een fles badschuim en de poedelprijs was een pet. Bij de variantbakken was de eerste prijs ook een vleesschaal de tweede prijs een flesje drank en de derde prijs een pet. Aan het eind van de avond werden Wilma Vink en Wim Streef in de bloemetjes gezet, omdat zij ook dit seizoen weer de organisatie van het sjoelen hadden verzorgd.

Klasse D naam punten
1 Stephan Snoek 93.67
2 Eric van Sterkenburg 92.83
3 Lidy van Gestel 92.67
poedelprijs Carlo Snoek 72.08

 

Klasse C naam punten
1 Paula van Sterkenburg 101.50
2/3 Andre van de Wal 95.25
2/3 Gemma Jansen 95.25

 

Klasse C naam punten
1 Stevan van de Ham 116.67
2 Dick van Deelen 115.58
3 Bert Streef 113.83

 

Klaase A naam punten
1 Wim Streef 135.42
2 Jan Streef 132.50
3 Wilma Vink 126.75

 

Kijk voor de gehele uitslag op sjoelen

Op donderdag 18 maart waren er 43 kaarters aan wezig in het wijkgebouw om een gezellig avondje te kaarten. Na deze avond is er nog een avond die meetelt voor de competitie. Wie o wie zal er met de nieuwe beker vandoor gaan?. Er werd tevens leuk gepraat over de dagelijkse bezigheden. Toen de avond om was gingen de volgende mensen met een vleesschaal naar huis, of met de poedelprijs.

1 Arie den Braber 5603
2 Cees de Raad 5326
3 Jaap Zuurmond 5220
poedelprijs Quinten van Sterkenburg 3850

Donderdag 4 maart was er weer een klaverjas avond en werd er onder het genot van een hapje en een drankje om de dagprijzen gestreden door de 37 deelnemers. De prijzen deze avond waren vleesschalen en de poedelprijs was een lekkere rookworst. De uitslag van deze avond is als volgt

1 Gert jan van Zanten 5563
2 Marleen Veerkuyl 5512
3 Johan Stoel 5204
poedelprijs Henk van Vuren 3913

Dinsdag 2 maart was de inschrijfavond van de trekkertrek. Op Koninginnedag zullen we in ieder geval weer verzekerd zijn vsn voldoende deelnemers. Er kunnen net als voorgaande jaren 140 trekkers deelnemen. Deelnemers van voorgaande jaren mochten als eerste inschrijven toen dat om 21.00 uur klaar was hadden 115 personen hier gebruikt van gemaakt en waren er dus nog 25 startplaatsen te verdelen. Hiervoor waren er echter zo'n 60 nieuwe kandidaten dua werd er geloot. Dit ging per klasse, voor sommige klasse waren er 15 gegadigden terwijl er maar 2 nodig waren er werden dan 15 nummers (1-15) in een pot gedaan en wie nummer 1 en 2 eruit trok mocht zich inschrijven. Al met al belangstelling genoeg. Kijk bij trekkertrek voor meer info.

Zaterdag 28 Februari was er weer een gezellige bingo-avond. Voor wie weer eens een gokje wilde wagen waren er weer mooie prijzen te winnen zoals vleesschalen fruit en groente bakken zuivelpaketten en taart en leuk speelgoed voor de kinderen.Deze avond werd door ongeveer 75 mensen bezocht. Mischien tot zaterdag 27 maart 2004.

26 Februari werd er weer gesjoeld in het wijkgebouw. Deze sjoelavond was wat rustiger dan gebruikelijk, omdat veel sjoelers op wintersport bleken te zijn. Maar toch waren er 24 deelnemers waarvan een aantal voor het eerst, die zich in de eerste ronde in de A,B en C klasse probeerde te gooien. Toen dit resultaat bekend werd gemaakt in de pauze werd er in de 2e ronde zeer serieus gesjoeld om zo hoog mogelijk te eindigen in de des betreffende klasse. Voor de nummers 1 waren er mooie vleesschotels, voor de 2e plaatsen was er een hutspot met een rookworst pakket en voorde de 3e plaatsen waren er lekkere druiven. De Poedelprijs was een knuffelaapje. Ook op de variant bakken kon natuurlijk weer gegooid worden, hier was de eerste plaats goed voor een vleesschotel de 2e prijs was een bloemetje en de derde prijs een doosje met snoep. Zo kon men na een gezellige avond met een leuke prijs thuis komen.De volgende sjoelavond is op 25 maart om 20.00 uur. De uitslag van deze avond is als volgt:

Klasse A Naam Aantal puntem
1 Wilma Vink 133.75
2 Wim Streef 133.67
3 Arnold van Dijk 133.50

 

Klasse B Naam Aantal punten
1 Dick van Deelen 107.00
2 Kees Middelkoop jr 106.42
3 Sander van de Gun 104.58

 

Klasse C Naam Aantal punten
1 Andre van de Wal 95.83
2 Erwin Zaal 94.00
3 Jeroen Verhoeks 93.83
Poedelprijs Wil Flipsen 8108

Kijk voor de gehele uitslag op sjoelen

19 Februari werd er door 44 kaarters gekaard voor de compititie. Toen Roel de prijsuitreiking aankondigde viel er een akelige stilte, hij vertelde namelijk dat er geen poedelprijs zou zijn, gelijk volgde er speculaties over vals spel om de rookworst in bezit te krijgen. Niks was minder waar,want was het geval op de derde plaats waren 2 personen gelijk ge-eindigd en na overleg was er besloten dat er geloot zou worden om de derde prijs. Het hoogste nummer kreeg de derde prijs en de andere de rookworst. De uitslag van deze avond is als volgt:

1 Corne Sneyers 5431
2 Goof Kool 5354
3 Ria de Raad 5300
3 Rie Kroezen 5300

Donderdag 5 Februari was er weer een klaverjasavond in het wijkgebouw. Met 46 deelnemers was het weer een volle zaal, er werden onder het kaarten gelijk de laatste nieuwtjes uitgewisseld. De pijzen waren deze avond vleesschalen van de keurslager. De uitslag van de avond is als volgt:

1 Hein beyer 5323
2 Tun de Jong 5281
3 Theo v/d Gun 5090
Poedelprijs Klaas den Oudsten 3999

Dat het niet allen gaat om de prijs van de avond blijkt wel uit de tussenstand. Marleen Verkuyl staat nog steeds op de eerste plaats maar de concurentie komt steeds dichterbij. Kijk bij klaverjassen voor de gehele tussenstand.

Zaterdag 31 Januari was er weer een gezellige bingo-avond georganiseerd, die werd bezocht door ongeveer 75 mensen die uit het 't Veld en omstreken kwamen. De prijzen waren deze avond weer lekker en leuk, er waren namelijk vleesprijzen en groente-en fruitbakken en zuivelpakketten en voor de zondagochtend een lekkere taart voor bij de koffie. Ook aan de kinderen was gedacht er waren speelgoed trekkers en kiepauto's te winnen. Tot ziens op de volgende bingo-avond die op zaterdag 28 februari gehouden zal worden.

Donderdag 22 Januari werd er weer gekaart om de punten voor de competitie. De 42 deelnemers hebben er een gezellige avond van gemaak. Mede dankzij Teunie die ook weer op deze avond voor de hapjes en drankjes zorgde. Na afloop werd er nog veel nagekaart en natuurlijk ook de laatste roddels uit gewisseld. De prijswinnaars van deze avond zijn als volgt:

1 Roel Verkuyl 5676
2 Jan v Sterkenburg 5305
3 Rien de Jong 5292
poedelprijs Jan Chaigneau 3146

De winnaars kregen een schaal met kippevlees.

Op donderdag 8 januari was er weer een klaverjasavond, met 45 deelnemers die ook weer in het nieuwe jaar prijs wilden halen. De prijzen deze avond waren lekkere vleesschotels en de poedelprijs was een rookworst die erg lekker smaakte.. De uitslag van deze avond is als volgt:

1 Jaap Beverloo 5228
2 Roel Verkuyl 5090
3 Johanna v Bruggen 5062
poedelprijs Henk v Vuren 3448

Kijk voor de tussenstand op klaverjassen

Op zaterdag 20 december was er de kerst-bingo. Er waren ongeveer 70 deelnemers die allemaal weer een gezellige avond hadden en misschien ook nog een lekkere prijs mee na huis hoopten te nemen. De prijzen waren deze avond onder andere kippeschalen, groente en fruitbakken, verschillende kerststollen en als de uitsmijter een kalkoen.Misschien tot ziens bij de volgen de bingo avond.

Donderdag 18 December was er weer een klaverjasavond, de laatste keer van het jaar 2003. Er waren op deze avond 46 personen aanwezig die na afloop een lekkere kerststol mee naar huis kregen. De prijzen waren deze avond kippeschalen en de poedelprijs was een "hele kip". De uitslag is als volgt:

1 Gerrit v Schaik 5609
2 Marleen Verkuyl 5380
3 Ria de Raad 5172
poedelprijs Maaike Verstegen 3792

Donderdag 4 December was een spannende avond want de tussenstand is bekend gemaakt van de klaverjascompetitie.Kijk voor de gehele tussenstand op klaverjassen. Op deze avond waren er 42 deelnemers die voor een avondje klaverjassen en natuurlijk de gezelligheid kwamen.Ook werd er op deze avond weer geklaverjast om vleesprijzen.De uitslag van deze avond is als volgt:

1 Marleen Verkuyl 5600
2 Cees de Raad 5341
3 Carlo van Sterkenburg 5288
poedelprijs Quint van Strkenburg 3689

Donderdag 27 November was de tweede sjoelavond met 33 deelnemers. De prijzen die men op deze avond kon winnen waren onder andere: vleesschalen, bonbons, zaklamp, chocolade poppen dit i.v.m de Sinterklaas en een lekker "Baby kaasje". De uitslag van de verschillen klasse is als volgt:

 

 

Klasse A Naam Aantal punten
1 Hans Streef 139.58
2 Jan Streef 134.67
3 Joop Burggraaf 126.50

 

Klasse B Naam Aantal punten
1 Ronald Verhoeks 119.17
2 Bert Streef 114.75
3 Dick v Deelen 110.92

 

Klasse C Naam Aantal punten
1 Stefan v.d Ham 99.08
2/3 Sanderv.d Gun 98.17
2/3 Paula v Sterkenburg 98.17

 

Klasse D Naam Aantal punten
1 Marieke Markenhof 90.17
2 Teun v.d.Gun 89.99
3 Gemma Jansen 89.00

Kijk voor de hele uitslag bij sjoelen.

 

22 November was er ook weer een gezellige bingo avond. Deze avond waren er ongeveer 60 personen tussen de leeftijd 6 en 90 jaar. Er waren deze avond weer hele lekkere prijzen te winnen waaronder groente en fruit bakken en speculaas, speciaal omdat de Sint weer in het land is.

Donderdag 20 November werd er weer een klaverjasavond georganiseerd voor de competitie. Er waren 46 liefhebbers van klaverjassen die in 3 ronden zoveel mogelijk punten probeerde te verzamelen om een schaal met kippevlees mee naar huis tenemen of de poedelprijs en dat was deze keer een "hele kip".De uitslag is als volgt:

1 Hein Beyer 5330
2 Wout Hak 5318
3 Nicolet v/d Oever 5305
poedelprijs Lien van Sterkenburg 3614

Op 6 November was er een klaverjasavond met 45 deelnemers. Dit betekend dat er dus een vrijloter was, deze persoon mag dan een ronde niet meekaarten maar krijgt wel 1600 punten, zodat hij of zij voor de avondprijzen en de competitie gewoon meetelt. Als er toevallig eens 3 vrijloters zijn wordt er geprobeerd een vierde persoon te bellen zodat iedereen kan kaarten. De prijzen van vanavond waren vleesschalen van de keurslager van groot naar klein. De uitslag is als volgt:

1 Gerrit van Schaik 5675
2 Corne sneyers 5357
3 Goof Kool 5319
poedelprijs Jan Chigneau 3797


Donderdag 30 Oktober was de eerste sjoel avond van dit seizoen en dat er volop naar uitgekeken werd blijkt uit het aantal deelnemers namelijk 36. Een sjoel avond bestaat uit een voorronde op 6 sjoelbakken. Hierna word je in 3 of 4 verschillende klasse ingedeeld, dit om de "profs" van de "amateurs" te scheiden. Op deze avond werd er gesjoeld in 4 klasse. Na de voorronde volgt een tweede ronde weer op de 6 sjoelbakken. De punten van de voorronde en de tweede ronde worden bij elkaar opgeteld en door 12 gedeeld en zo kom je dan tot een einduitslag. De eerste prijzen waren een schaal met kippevlees, de tweede prijs was een lekkere taart en de derde prijs een doosje bonbons en de poedelprijs was een set glazen. De uitslag is als volgt:

Klasse A naam aantal punten
1 Jan Streef 135.17
2 Arnold van Dijk 133.33
3 Martin van Santen 130.92

 

Klasse B naam aantal punten
1 Bert Streef 106.75
2 Sander van de Gun 106.00
3 Steven van der Ham 104.33

 

Klasse C naam punten
1 Kees Zijderveld 99.75
2 Teunie van der Gun 98.08
3 Carlos van de Gun 96.67

 

Klasse D naam aantal punten
1 Stafan Snoek 87.25
2 Marieke Markenhof 83.92
3 Yvonne van Gogh 83.25
Poedelprijs Linda Hekman 70.45

Kijk voor de volledig uitslag bij sjoelen.

Zaterdag 25/10/2003 was alweer de tweede bingo avond. Er waren ook nu weer ongeveer 75 deelnemers die weer hun best deden om "BINGO" te roepen en een van de mooie prijzen te winnen

Donderdag 23/10/2003 was de vierde avond in de klaverjas competitie. Er waren 44 deelnemers die nu ook weer streden om de eerste drie plaatsen en de prijzen. Dat waren deze keer de kippenschalen en de soepkip voor de poedelprijs. De uitslag is als volgt:

1 Jaap Beverloo 5426 punten
2 Rien de Jong 5392 punten
3 Joop Oskam 5296 punten
poedelprijs Goof Kool 3719 punten

OP 16/10/2003 zijn we wezen bowlen in de "schildkamp" in Asperen. Er deden 24 deelnemers mee en dat waren kinderen en moeders. Er was een wedstrijd aan verbonden voor de kinderen en zij werden onder verdeeld in verschillende leeftijd categori-en. Ook de ouders konden een prijs winnen. Hieronder volgt de uitslag:

Moeders:

Uitslag Naam 1e ronde 2e ronde Totaal
1 Elly 100 110 210
2 Rita 88 111 199
3 Anja 90 97 187
4 Hannie 72 95 167
5 Teunie 85 76 161

Kinderen tot en met 4 jaar:

Uitslag Naam 1e ronde 2e ronde Totaal
1 Kim 127 101 228

Kinderen van 6 tot en met 9 jaar:

Uitslag Naam 1e ronde 2e ronde Totaal
1 Jeffrey 89 95 184
2 Richard 103 73 176
3 Erik 82 87 169
4 Mike 89 79 168
5 Rick 79 80 159
6 Shanine 76 82 158
7 Martha 66 64 130

Kinderen van 10 jaar:

Uitslag Naam 1e ronde 2e ronde Totaal
1 Arie 105 95 200
2 Andy 91 105 196
3 Remco 88 96 184
4 Jasper 94 88 182
4 Angela 93 89 182
6 Paula 75 81 156

Kinderen van 11 jaar en 12 jaar:

Uitslag Naam 1e ronde 2e ronde Totaal
1 Gijs 95 101 196
2 Suzanne 92 91 183
3 Charis 104 76 180
4 Patrick 79 99 178
5 Carla 80 64 144

Tussen de 2 speel ronde in kregen we friet met een snack en glas fris.

Op 9/10/03 was alweer de derde klaverjas avond, ditmaal met 36 deelnemers die weer streden om de eerste drie plaatsen.De prijzen waren ditmaal mooie schalen met diverse soorten vlees van de keurslager en de poedel prijs was een slagersrookworst. De uitslag is als volgt:

1 Annie van Schaik 5836 punten
2 Maaike Verstegen 5780 punten
3 Wout Hak 5621 punten
poedelprijs Bert Streef 3660 punten

Op 27/9/2003 was de eerste bingo avond van dit seizoen. Deze avond waren er ongeveer 75 deelnemers die diverse prijzen konden winnen in 10 spelronden waaronder vleesprijzen en groente en fruit bakken en nog andere prijzen.

Op 25/9/2003 was de tweede klaverjas avond. Deze avond waren er 36 deelnemers die weer streden om de eerste drie prijzen .De uitslag is als volgt:

1 Gijs de Raad 5348 punten
2 Joop Oskam 5041 punten
3 Roel Verkuyl 4981 punten
poedelprijs Peter Romijn 3678 punten

Zij wonnen ieder een mooie schaal met kippenvlees en de poedelprijs was een soepkip.

Op 11/9/2003 was de eerste klaverjas avond, gedurende het winterseizoen spelen we dit in competitie verband. Er worden 15 klaverjas avonden georganiseerd, waarvan de 10 avonden met de meeste punten meetellen voor de competitie. Per avond zijn er prijzen voor de eerste drie deelnemers en natuurlijk een poedelsprijs Op deze avond waren er 32 deelnemers.Hieronder volgt de uitslagvan 11/9/2003.

1 Ria de Raad 5539 punten
2 Jaap Beverloo 5209 punten
3 Rien de Jong 5064 punten
poedelprijs Gijs de Raad 3780 punten

Zij wonnen ieder een schaal met kippenvlees en de poedelprijs was een soepkip.

Voor meer informatie mail naar de webmaster.

Home Historie Bestuur Route Activiteiten